lauantai 6. heinäkuuta 2019

Vesipelastuskirja

Aloitin kirjaprojektin keräämällä kaiken vanhan materiaalin kasaan ja sitä kertyikin aika paljon. Olen jo laittanut muutamalla ihmiselle pyyntöjä teksteistä ja/kuvista. Aloitin kirjoitusurakan ja alku oli todella tuskaista, mutta aloittamisen vaikeus on nyt voitettu ja pääasia, että asia pyörii ja muokkautuu omassa mielessä. Koko ajan tulee uusia ideoita, jotka pitää vain taltuttaa kirjalliseen muotoon.



Tein Facebook-ryhmän, ja kokoan sinne materiaalia, joten en varmaan enää päivitä projektin etenemistä tänne.

Kirjan nimi pitää keksiä, taittoa pitää miettiä ja toki painomäärää ja -paikkaa. Näillä asiolla ei kuitenkaan ole kiirettä. Olisi kiva saada kirja myyntikuntoon ensi kesäksi.

Teen siis kirjaa eteenpäin mahdollisimman paljon heinäkuussa, elokuusta - syyslomaan en ehdi edes ajatella asiaa, sillä ns. Rakentamisen alojen yto-jakso on työläs. Syyslomasta jouluun oleva jakso on paljon kevyempi, jollei minulle tule paljon lisää S2-opetusta. Joululomalla on joka tapauksessa aikaa.

En ota mitään uusia opiskelujuttuja keväälle, vaan hoidan kirjaprojektin kuntoon. Syksyllä on toki ILO-koulutuksen valinnaisosio, joten se vie aikaa ja energiaa.