lauantai 22. kesäkuuta 2019

Palveluskoirien vesipelastuksen tutustumisilta

Kävin viime kesänä Loimi-Hämeen pelastuskoirien treeneissä ja leirillä. Siellä tuli puheeksi vesipelastus ja pidimme pienellä porukalla ja ilman venettä omatoimitreenit.

Kaksi koiraa osoittautui taitavaksi ja innokkaaksi.



Koska intoa oli, niin palveluskoirat päättivät pitää lajiin tututusmisillan.



Vastaava tutustumisilta järjestetään tänäkin vuonna.


 Vesipelastuksen tutustumisilta 22.7.2019 
 Forssan Palveluskoirat järjestää vesipelastukseen tutustumisillan maanantaina 22. heinäkuuta kello 18 alkaen. Tarkempi paikka ilmoitetaan osallistujille. Forssan keskustasta treenirannalle ajaa autolla noin 20 minuutissa. Jos autottomuus on este, koitamme järjestää yhteiskyytejä.  
 
Ennakkotaitoja ei tarvita. Uimataito ja rohkeus lisääntyy treenien myötä, mutta koiran on viihdyttävä vedessä. Lisäksi olisi hyvä, jos koiralla on perushallinta kunnossa. Alkeistreeneissä koira voi tosin olla liinassa.  
 
Osallistumismaksu jäsenille ilmainen, muille 5 €. Maksu maksetaan käteisellä paikan päällä.  Ilmoittautumiset 21.7. mennessä Sisko Anttilalle ​siskoanttila66@gmail.com 
 Lajissa kastuu takuulla, joten pakkaa mukaan pyyhe ja varavaatteet.  
 
Tule viettämään mukava ilta märissä merkeissä!  
 

Palvelukoirat ei järjestä muuta kuin tuon tutustumisillallan, mutta mahdollisesti suunnitteilla on epävirallisia treenejä yksityisen ihmisen varusteilla. Tutustumisilta on enemmänkin joka "hurtan uimakerta", kun lajitreeni.