perjantai 7. helmikuuta 2020

Kirjan tilanne


Koirakirja, Riitta Yli-Öyrä taittaa kirjan tammikuun aikana, painoon helmikuussa valmiina pdf-tiedostona. Koko A5 Nelivärikannet (etu- ja takakannessa valokuva) Sivuja 224 Kuvia 60 (20 nelivärisenä, 40 mustavalkoisena). Painosmäärä 550.

-> Kirjasta on säädetty neliväriarkkien paikkoja  ja siten nelivärikuvien määrää. Lisäksi alkuperäisessä tarjouspyynnössä oli enemmän sivuja kun loppujen lopuksi tuli. Pystyin siis lisäämään hiukan nelivärikuvia. 


Itse en ole ehtinyt paneutua kirja-asiaan yhtään helmikuun aikana, mutta ehdin tänään hyväksyä nelivärikuvat ja oli kyllä hienoa, että helikopterikuva on nelivärinen. Lisäksi loppuun piti lisätä muutama ylimääräinen sivu, jotta sidos on kestävämpää.




Kyllä jako menee tuon laskemani mukaan. Ainoan muutoksen tekisin, eli kun kansi on lähes kompakti sininen, niin laittaisin siihen lakan pintaan. Muuten ne sotkevat sormia ja toisiaan vielä kesälläkin. Jostain syystä Cyan painoväri vain käyttäytyy sillä tavalla. Hintaa siitä tulis +80 + alv tuohon kokonaishintaan, mutta on ehdottomasti hintansa väärti.

Nyt voin ilmeisesti vain odotella, että  saan kirjan painosta.


Sain myös kirjoitettua rakennuksen väyläopiskelijajutun kuntoon, toivottavasti opot ehtivät tarkistaa asiasisällöt, niin jutun saisi vielä hyödynnettyä avoimien ovien markkinoinnissa.