torstai 10. lokakuuta 2019

Kirjaprojekti

Vesipelastuskirjassa on yksi luku valmiina. Tunne on huikea! On ihana nähdä jotain valmiina, ja saan muutaman tekstin ja kuvan pois  mielestäni ja toki ihan fyysisesti tiedostoistakin. Näin ainakin mieleen avautuu tilaa seuraavalle luvulle.

Oheistoiminta-luku on haastava, ja luvulle ei loppujen lopuksi voinut antaa edes otsikkoa. Tekstiä on vähän ja kuvia paljon. Loppujen lopuksi kolme tai neljä kuvaa karsiutui pois. SICSin Alin kuvat ovat niin hulppeita, että alkusivusta tuli upea.


Lukua täytyy hieman taiton kannalta korjailla, eli siirrättää kuvia.

Olen tällä hetkellä aika lailla kuitti ja syysloman tarpeessa. Keskiviikkona laitoin töissä kaksi ovea lukkoon, ettei kukaan vain tulisi häiritsemään. En koskaan toimi niin. Torstai oli oikea hulabaloo-päivä yto-pajan ja loppuvan kurssin vuoksi. Olin S2-opetuksessa ja viestejä tulvi koko päivän ja löysi minut tien toiselta puolelta luokastakin.

Keskiviikkona nosework-kurssi loppui ja sain positiivista palautetta kurssista, mutta stressi oli valtava, koska kouluttajastatukseni on kuitenkin aika heppoinen ja osa lajin käytänteistä vasta muodostumassa. Lisäksi olin keskiviikkoisin kotona vasta lähempänä kymmentä.