maanantai 25. kesäkuuta 2018

Ihanaa porukkaa!!

Kun aloitimme vesipelastuksen, huolehdin kärryistä itse kahden vuoden ajan. Tosin Valijärven aikana ihana Päivi asui treenirannan vieressä ja Päivi oli korvaamaton apu! Kahteen ensimmäiseen vuoteen osui vielä tapauksia, jolloin yksi hallituksen jäsen halusi kärryt kesken kauden ystävänsä muuttoon ja toinen vei kärryillä kaatopaikkakuormia. En uskaltanut sanoa vastaan, vaan nostin tavarat kiltisti alas ja lastasin takaisin. Kun veneet painavat, jokainen ymmärtää, miten työlästä homma oli. Kyse oli varmaankin puhtaasti ajattelemattomuudesta, mutta tuli sellainen olo, että minulle tehdään tarkoituksella kiusaa. Pahoittelu ja yksinkertainen sana kiitos olisi mekinnyt todella paljon.

Nykyään käryvuorot on jaettu eli jokainen huolehtii kärryt kaksi kertaa kauden aikana treeneihin ja toki huolehtii tavaroiden kuivatuksesta. Olin eilen aivan onnesta sykkyrällä, kun maanantairyhmäläiset toivat kärryt minulle kotiin ja olivat laittaneet kaiken valmiiksi kuivumaan. Suurkiitos!!!

Tosin harmitti, kun koirilla oli jokin ihme hyppy-pomppushow menossa. Ilmeisesti tutut ihmiset odottamattomassa paikassa sekoittivat Marvinin kokonaan.Olin eilen ensimmäistä kertaa Loimi-Hämeen pelastuskoirien treeneissä. Valtaosa porukasta on toki tuttuja, mutta en ole koskaan saanut missään porukassa niin ystävällistä vastaanottoa. Puheenjohtaja jopa toivotti erikseen tervetulleeksi!Kesän kukkaloistoa muistoksi ja kiitokseksi mukaville harrastajille!