Marvin

Marvin on käyttölinjainen kultainennoutaja ja pääosin jenkkilinjoista. Virallinen nimi on Miklaus I´am Marvin.

Marvin Koiranetissä.

Marvinin lonkat ovat B/B ja kyynäret 0/0, selkälausuttu virallisesti terveeksi ja kilpirauhasarvot normaalit.Marvin on luonnetestattu. Marvinin loppupisteet ovat 138 eli rotuisekseen hyvät. Olisi saanut taistelutahdosta kolmosen, jos olisi pitänyt vahvemmin kiinni leikitettäessä. Marvin kävi hakemassa tavarakasasta aina ja aina uusia tavaroita.... Kovuudesta on ollut juttua, eli kokeneiden koiraihmisten mielestä pitäisi olla kakkonen tai kolmonen, ja olen kuulemma vienyt testiin liian nuorena. Ominaisuudet ovat kehittyneet iän myötä.Marvinin päälaji on vesipelastus ja Marvilla on kaksi tulosta VOI-luokassa. Marvin on käynyt kerran näyttelyissä ja sai silloin vaaditun H-tuloksen.Marvin on myös tehnyt oikeita vesityöliikkeitä ja on niissä taitava ja lahjakas. Marvin rakastaa toki perusvesipelastustakin, mutta monipuoliset työliikkeet ovat vielä hauskempia.


Marvin on koirasosiaalinen ja rakastaa liikkua. Niinpä viime kesän Action Dogsin leiri oli Marvinin unelmien täyttymys, sillä väliajoilla sai liikkua koiralaumassa.


Marvin on mejäillyt yhden ALO3-tuloksen verran.
Marvin on nuorempana käynyt hakutreeneissä.Kesällä 2017 aloitimme pelastuskoiratreenit. Maalimies on saarella!

 Uimaan ja saareen!

 Pallo äidille!

Partiointia kesäkuussa 2018.

Vauhdikas koira rakastaa myös juoksemista.

Vesipelastus on sitova varustelaji ja omat tuomaroinnit vievät aikaa ja energiaa. Muihin lajeihin ei riitä aikaa tai energiaa. Onneksi ajauduimme nose workin pariin. Ihan paras sivulaji!


Marvin on suorittanut nose workin hajutestin.Treenaamme kovasti malttia....Marvin vuoden 2018 maaliskuussa. Marvin on saanut ihanat arvostelut nose workin möllikokeissa.