maanantai 24. helmikuuta 2020

Pikku touhuiluja

Kirja

Kirjat eivät tulleet vielä maanantaina, lasku tosin tuli jo meiliin. Painolasku on 3 298,40. Tero lupasi siirtää jo rahaa ja odottelen edelleen hajukoulutuksesta rahoja takaisin. Lisäksi käytän luottokorttia.

Peruutin jo Hesarin, Tiede-lehden ja Teemun partion, niin niistä ei tule laskuja. En muutenkaan osallistu nyt mihinkään uusiin maksullisiin koulutuksiin, ja koitan pitää kukkaron nyörit vähän aikaa tiukilla. Tyhjensin tänään S-tilin, ja siellä olikin yli kaksisataa ja Lidlin ruokaostokset teimme pullonpalautusrahoilla. Teemulla on onneksi rahaa, niin saa juhlia syntymäpäiviään niiden turvin. 


Lupasin maksaa Terolle rahoja takaisin 500 + 500 + 300 eli toukokuun mennessä koko summan pois. Toisaalta jos saan myydyksi 35 kirjaa, niin saan jo tonnin rahoja takaisin. Harras toive on päästä omilleen, monen euron voittoon en usko. En ole vielä selvittänyt, miten ilmoitan myynnit verottajalle, ennen se oli helppoa, kun vain laitoin vuoden lopussa summan veroilmoituksen mukana. Tuloverotuksen aikana pitää vissiin ilmoittaa jokainen myyty kirja ja tehdä ilmoituksia koko ajan. Alvi-raja ei varmaan ylity, tai ainakin pidän huolen, ettei ylity.

Lisäys
->  selvittelin vielä veroasiaa ja menee ihan samalla kuin ennekin. Kirjaan vain Exceliin kaikki kulut ja menot ja toimitan kuitit kauden lopussa verottajalle. 

__________________________________________________________________

Perjantaina Kehräämöllä pelastuskoiratreeneissä, lauantai  meni enimmäkseen sisällä sään vuoksi ja sunnuntaina kunnon lenkki ja loppuleikit.








Matolla odottelua ja käsikosketuksia. Nämä odottavat hyvin vuoroaan. Pakko tosin tunnustaa, että Timi taisi olla lenkin jäljiltä väsynyt, sillä nukahti heti kun vein treenikamat pois.