maanantai 19. maaliskuuta 2018

Rallytokokisat


Viikonloppuna toimin elämäni toista kertaa rallytokon vastaavana koetoimitsija. Tai olen toiminut nimellisesti ennenkin, mutta oikeasti silloin toinen vastasi koko paletissa, minä vain pienestä osasta, mutta olin virallisesti vastuussa, koska olin koko päivän paikalla.

Marraskuun kokeista jäi kehitystarpeita, ja mielestäni paperiasiat hoituivat nyt hyvin ja toisaalta en joutunut kysymään kovin monta asiaa etukäteen. 


MES-luokan taitavat koirat.
Voittajaluokassa Anu sijoittui ensimmäiseksi ja Pinja kolmanneksi. Pinjan Myy sai myös RTK3-tunnuksen.
Voittajaluokan voitti Pinjan Moona ja Tanjan Rasse sai tuomaripalkinnon ja RTK2-koularin.

Alokasluokan sijoittuneet: 1. Sisko ja Silfer, 2. Marika ja Hilda, 3. Anita ja Fire.


 Hannelen rata


Kisat sujuivat hyvin ja ilmapiiri oli mukava. Saimme paljon kehuja kisoista!!

Sen sijaan talkoopisteistä käytiin kovasanainen keskustelu, osin aiheesta, osin aiheetta. Pakko myöntää, että nauratti kahden ihmisen selitykset talkoilun raskaudesta, kun olivat sellaisissa hommissa, että saivat istua halutessaan eikä varsinaista vastuuta ollut. Itselläni kuoli eno viikkoa ennen kisoja, olin kaksi päivää sairaana, samoin Teemu. Lisäksi opetin kolmena päivänä luku- ja kirjoitustaidottomia pakolaisleiriltä tulleita ihmisiä. He tekivät kaikkensa oppiakseen uuden kielen ja elämän. Näiltä pohjin kiukuttelu oli lapsellista.

Pisteissä on kehitettävää ja jatkossa täytyy kuvata tarkemmin päivän pituutta. Tosin itse pelkäsin, että kisoihin tulee lisenssin vuoksi 20 koiraa, mutta käytännössä koe olikin täynnä. Voittoa taisi tulla tonnin verran.

Kuulin myös, että Urjalassa ollut koirahalli joudutaan antamaan pois, kun tapahtumien pyörittämiseen ei saatu talkoolaisia.

Lisäksi kerho on saanut LounaPlussalta 10 000 euroa maton ja esteiden uusimiseen.