sunnuntai 26. maaliskuuta 2017

Lopputyö aloitettu


Aloitin lopputyön tekemisen. Sain tehtyä aika pitkälle ja laitoinkin jo ensimmäiseen ohjaukseen Merville. Työstä tulee suht laaja.

Rallytokon alkeiskurssi loppui ja oli kiva olla mukana sijaisena. Hienoa, että lajille löytyi yksi kokonainen ilta ja talvikaudella pyöri kaksi eri tasoista ryhmää. Toisaalta olen myös tyytyväinen, että yksi talven harrastusjutuista päättyi ja sain hoidettua oman osuuteni kunnialle. Palveluskoirilla on Rally-tokoepikset la 22.4. Olisin mieluusti mennyt mukaan, mutta silloin on tosiaan Eläinkoulutuskeskuksen käytännön koulutuspäivä. Palveluskoirilla oli muutenkin kaikkea kivaa keväällä ja kesällä. Tosin oma kalenteri täynnä syyskuuhun saakka. Pelastuskoiratoiminnan esittelyyn tosin haluan mennä: idea oli minun. Onneksi Saara ja Maija tarttuivat siihen samantien. Palveluskoirille tulee talkoovelvoite, ja sitä varten kaikki tapahtumat on laitettu nimenhuutoon ja systeemi vaikuttaa todella selkeältä.



Mahatauti lannisti suht hyvin koko viikonlopuksi. Marvin on pitänyt seuraa.Sain kuitenkin pestyä kaikki koirat ja trimmattua villakoirat.