lauantai 31. joulukuuta 2016

Vuoden 2017 tavoitteet ja toiveet

Elämä on aina epävarmaa, mutta jotain pientä on aina kiva suunnitella ja toivoa. Onneksi osa jutuista tukee toisiaan.

Aloitan heti vuoden vaihduttua Netflix-lakon eli en jämähdä Netflixin ääreen. Totaalilakko on tarpeen.... Vapautuneella ajalla luen S2-tenttiin. Faissa alkaa kotouttaumiskoulutus 15.1. ja kokonaisvastuu on pätevällä S2-opettajalla, mutta sijaistan ja vastaan ainakin pienestä osasta opetusta jossain vaiheessa. Motivoi kummasti tenttiin lukua, kun opittua asiaa tarvitaan heti käytännössä.

Luottokorttisumma nollille. En usko, että sain jouluna paljon miinukselle, mutta tavoite on tosiaan saada nollille. En siis osallistu mihinkään uuteen koirajuttuun alkuvuodesta, päätös tukee myös S2-tentttiin lukemista. Hiukkasen  kaihertaa Loimaalla pidettävä ID-kurssi....

Tavoitteena on nostaa kuntoa ja pudottaa samalla painoa. Aloitamme herkkulakon, ja päätös tukee säästämistäkin. Netflixin katselusta vapautuneella ajalla ehdin liikkua.

Viime vuoden jälkeen aloitan Marvinin uimakuntoon saamisen ajoissa. Tukee omaa tavoitetta ja toki villakoiratkin saavat enemmän liikuntaa. Laura osti Kickbiken, ja lupasi lainata sitä. -> Tukee näitä tavoitteita.

Marvinin kanssa treenaan keston lisäämistä esineen pitoon koko kevään. Olemme jo hyvässä vaiheessa, mutta asia pitää vielä siirtää eri tilanteisiin ja veteen. Kun kunto on kohdillaan ja köysi ei putoa liian aikaisin suusta, niin vesipelastuksen treenaaminen on tavoitteellisempaa ja voin osallistua kokeisiinkin.

Haluan osallistua itsekin vepekokeisiin, joten pidin tuomarointimäärän inhimillisenä.

Tavoitteena on saada hajutesti läpi ja jatkaa nose workin treenaamista. Jos lähellä on treenejä, niin osallistun toki niihin.

Nova treenaa rallytokoa maanantaisin. Osallistuu kisoihin, mutta kisat saattavat jäädä loppukevääseen. Katson, miten jalan tilanne vaihtelee, kun tulee pakkasia. Mahdollinen Rimadyl-kuuri ja varoaika?

Roni voi ryöstää muutaman Novan treenikerran....

Eläinkoulutuskeskuksen ykkösmoduulin eli koulutusosion opiskelu. Syksyn perusteella tiedän, ettei kyse ole läpihuutojutusta, mutta osio on varmasti vieläkin mielenkiintoisempi. Saattaa tukea omien koirien treenitavoitteita. Harkitsen syksyksi kolmosmoduulia. Tavoitteena oppia uutta ja verkostua. Pääasiallinen kiinnostus siis kirjoittaminen.

Olemme päättäneet menemämme kesällä johonkin uuteen lomakohteeseen.

Syksyn pidän vielä täysin avoimena, ja katson myöhemmin, mitä elämä tuo eteen. Reformin myötä työkuviot muuttuvat tavalla tai toisella syksyllä. Varmaa on vain epävarmuus. Uusia verkkoja siis heittelen veteen, ja katson, mikä polku etenee. Tosi asia kuitenkin on, että S2-asiaan on pakko panostaa tosissaan. Tämän vuoksi elämä tammiskuusta syyskuun alkuun on aikataulutettu jo nyt tarkasti eikä ylimääräiselle tekemiselle ole aikaa.


- Ei Netflixin katsomista!

- S2-tenttiin lukeminen 15.2. saakka ja jos en pääse tentistä läpi, niin uusi luku-urakka huhtikuuksi.

- Luottokorttisumma nollille. En usko, että sain jouluna paljon miinukselle, mutta tavoite on tosiaan saada nollille.

- Alkuvuodesta herkkulakko ja kunnonkohotuskuuri. (Liittyy edellisiin.)

- Ei uusia koirajuttuja. (Liittyy edellisiin.)

- Marvin kohottaa kuntoa ja treenaa esineen pitoa.

- Nose work -treenit. Hajutestin läpäisy.  -> Nova läpäisi 3.1.

- Rallytokotreenit ja ehkä kisakin.

- Eläinkoulutuskeskuksen ykkösmoduuli. Kolmosmoduuli??

- Kesälomareissu.

- Syksyn avoimena pitäminen.