lauantai 14. syyskuuta 2024

Pentuarkea

 Olen tänään vapaajaksolla, sillä olen Zoomin välityksellä opinto-ohjaajakoulutuksessa. Pentuarki on erilaista, kun on itse koko päivän kotona. Oikeasti pentu nukkuu valtavan paljon.




Eilen Atlas tapasi sopivan kaverin. Harmi, että palaa kotiinsa satojen kilometrien päähän. Samalla opeteltiin hihnassa kävelyä ja toki autoiluakin. Bonuksena tavattiin lapsi.
Tänään on aikuisten koirien puuhapäivä.
Atlas tutustui naksuun ja oppi tarjoamaan istumista. Ymmärsi idean nopeasti, mutta en enää anna palkkaa kädestä,, kun naskalit nappaavat myös sormiini.
Vakuutus on voimassa eikä tapaturmavakuutuksessa ole karenssia. Toivon toki, ettei vakuutukselle ole tarvetta.







Haimme sunnuntaina riistaa. Riista olikin superkivaa. Atlas tapasi aikuisen lapukan, mutta aikuinen lapukka ei innostunut pennusta. Sen sijaan pentu saa nukkua Ronin lähellä, toki pieni hajurako pitää olla.
















sunnuntai 8. syyskuuta 2024

Atlas ensimmäisen kokonaisen päiväm kotona

 Tänään on tutustuttu paremmin muihin koiriin. Jos en ehdi valvomaan tilannetta, niin aikuiset koirat ovat portin takana.

Timi on innoissaan kaipaamastaan pikkuveljestä, mutta kokoeroa on sen verran, että pidän Timin hihnassa.
Atlas on köysien perään.
Tähän saakka on ollut sisäsiisti ja nukkui aamulla kuuteen saakka.
Kävin kaupassa, joten yksinoloakin on jo tullut. Toiset koirat toki portin takana. Piti kuitenkin laittaa patja portin väleihin, kun pikkuisen pää mahtuu puolien väliin.









lauantai 7. syyskuuta 2024

Atlas

 Atlas tutustui ulkona koiriin ja sisällä kissaan. Kissaan tutustumisessa syli oli valttia.

https://www.icywaters.fi/d-pentue/ (Kuvat ovat toistaiseksi jostain muusta pentueesta eli sotkevat hiukan hahmottamista, kun Diofantos on kuvissa musta, ja joku muu keltainen.)