torstai 16. marraskuuta 2017

Pimeää ja synkkää


Aika menee nopeasti, mutta kellojen siirron jälkeen illalla on pimeää, kun ehdin kotiin. Lisäksi auto oli kolmatta kertaa jarruremontissa ja puhelimet pois käytössä muutaman päivän. Teemu on taitava laturin surma.

Viikolla en ole ehtinyt tai jaksanut tehdä mitään työpäivän jälkeen. Lauantaina olimme Ulpukassa uimassa ja Jonin synttäreillä.  Sain jotenkuten räävittyä kasaan rallytoko-kisojen kisakirjeen ja kirje lähti ajoissa. Jostain syystä aikataulujen tekeminen ja lähtölistojen tekeminen oli todella hidasta puuhaa.Sunnuntaina olimme kotona ja koitin säätää moodin rallytoko-taajuudelle. En ole treenannut melkein vuoteen, koetoimitsijakurssilla oli vanhojen sääntöjen aikaan ja Virkku-infossa ennen kuin kaikki rallytokon toiminnot toimivat. Olen kuitenkin saanut paljon hyviä neuvoja ja Muista tämä -vinkkejä. Kiitos kaikille! Talkoolistan tekeminen oli todella helppoa, kun sain valita ihmiset eri tehtäviin palveluskoirien jäsensivujen Talkoo-kohdasta. Talkoolaisia on kaikkiaan 11. Hienoa!

Lisäksi sain tehtyä marraskuun S2-tehtävästä puolet. Aika ja jaksaminen ei tosin riittänyt enää Eläinkoulutuskeskuksen työn aloittamiseen. Palauttamisaikaa on vielä 49 päivää, mutta sitä ennen pitäisi ottaa palautetta suunnittelu- ja analyysivaiheesta.

Ilalla leivoimme pipareita ja kynttiläkausi on alkanut.


Tiistaina olimme pitkästä aikaa agilityssa, ja valmis rata olikin haastava, mutta teimme siellä erilaisin putkiin hakeutumiskulmia. Roni oli ihana! Teemulle on tärkeää päästä mukaan ja lämmittelee ja jäähdyttelee Ronin kunnon kävelylenkillä Wahreninpuistossa.

Keskiviikkona oli tilipäivä. Autoremontit ovat vieneet rahaa ja olen turvautunut luottokorttiin. Nyt valtaosa tilistä meni laskuihin, luottotilin nollalle saamiseen ja ihan kauppaan. Tosin ostin Suomi 100 vuotta -juhlaan vaatteet. Tein myös päätöksen, että rahatilanne täytyy saada kuntoon ja en osallistu keväällä alkavaan Hajukoulutukseen. Lisäksi työt ja S2-koulutus työllistää ihan riittävästi.

Torstaina oli koulumme itsenäisyysjuhla. Itse olin tosi kipeä torstaina, mutta tein valmistelujen eteen sen, minkä pystyin ja selvisin illasta lääkkeiden avulla.