maanantai 24. heinäkuuta 2017

Ostoksia ja vepekokeita


 Terassi on kaiteita vaille valmis! Ikeasta tarttui mukaan suunniteltuja ostoksia ja hiukan suunnittelemattomiakin. Lisäksi ostin kymmenen vuoden suunnittelun jälkeen paukkuliivit.


Loimaan koe sujui lauantaina erinomaisesti, tosin tulostaso ei ollut kovinkaan hyvä. Sää suosi, mutta jokin houkutti koiria kunnon ohituksiin.
Kuva: Anniina Kreula

Onnea Sarille ja Jeculle VOI1-tuoksesta ja kokeen parhaan koiran tittelistä, Marjoa ja Rokia ALO-voitosta ja luokkasiirrosta sekä Piaa ja Rupsua JUN2-tuloksesta. Onnea toki kaikille tuloksiinsa tyytyväisille.

Sunnuntaina muistin ottaa uudet paukkuliivit mukaan. Tulostaso oli hivenen parempi kuin sunnuntaina. Pian Ruben sai JUN2 tuloksen. Olisi saanut vahvan ykköstuloksen, mutta ohjaaja otti varaslähdön.


Ranta oli hämäävä eli toisen 30 metrin poijun luona ranta oli aika lähellä ja maalitolppien luona kauempana. Lähetyspaikka oli ihanteellinen, mutta ilmeisesti pari metriä vettä enemmän sai koirat rantautumaan muualle. Kuva sunnuntailta, jolloin rata oli hiukan erilainen kuin sunnuntaina ja ohituksia tuli vähemmän.

Taianomainen kuva sunnuntailta. JUN-luokka ja Ruben. Kuva Anniinan kamerasta, muta ei ole ilmeisesti ottanut kuvaa.

Anniinan kasvatti eli Nalan pentu läpäisi soven. Oli kivan oloinen koira.


Lea oli kisaamassa ja sai ykkösen. Tosin siis kuvan koira ei liity asiaan. Tälli ei kutistunut ja valkaistunut vedessä. Oli tosi kiva nähdä Hannu pitkästä aikaa, ja jutella.


Tarjan Siiri sai ALO1 tuloksen ja luokkavoiton. Huikeaa!

Upea Kenna.

 

Minnan Uuno sai VOI1-tuloksen ja oli kokeen paras koira.


Kotosalla terassille oli ilmaantunut kaide ja purje: kiitos!Puuvaraston oven pitäisi pysyä nyt kiinni ja puudelien pois talon alta.

 Kastelua.
 ja kuivattamista... vepekoe tai treenit eivät lopu viimeisen koiran suoritukseen, vaan kamat pitää kantaa kärryihin, ajaa kärryt kotiin ja kuivata kaikki kastuneet tavarat. Kuivapuvusta pitää myös talkita mansetit ja käsitellä ketju.Kokeiden järjestely ja kaksi päivää soutamista kuumalla hiekkakuopalla vei aika lailla mehut. En jaksanut lähteä pelastuskoiratreeneihin maanantaina ja kumpikaan ryhmä ei treenaa vepeä tällä viikolla. Itse en olisikaan päässyt vepetreeneihin, sillä tuomaroin keskiviikkona Auran Nuuskujen kokeen Ruskolla.