sunnuntai 28. toukokuuta 2017

Parainen-Nauvo

Kuvia vanhasta reissusta: https://vainonk.vuodatus.net/lue/2015/09/inkoo-parainen-eli-koekauden-paatos-ja-ystavyysvepe

Toukokuun loppuun osui tosiaan neljän päivää vapaata. Torstaina olimme Tampereella Vapriikissa, perjantai kului vepekamojen ja siivoilun parissa. Lauantaina lähdimme Paraisille ja vietimme lauantai-illalla leirintäalueella lenkkeilyn, grillailun ja pelaamisen parissa.Kilometrejä kertyi päivän mittaan sen verran, että Nova oli illalla lähinnä koomassa.


Marvin nautti niin lauantaina kuin sunnuntainakin uimisesta. Taisimme olla viidessä eri paikassa uimassa.
Puudelit ovat kovia poikia uimaan kunhan keli on siihen sopiva: kerran ovat siis uineet ja vaati 33 astetta lämmintä. (https://vainonk.vuodatus.net/lue/2014/07/pelastushakua-ja-vesitoita)


Sunnuntaina menimme lautalla Nauvoon ja Marvin osallistui nose workin hajutestiin ja läpäisi sen. Puudelitkin saivat treenata lämmittelyalueilla, joita oli samalla paikalla olleen leirin vuoksi peräti kolme. Roni saa mennä seuraavaksi hajutestiin, mutta jää varmaan syksyyn.


Ideana oli viettää miniloma ja hajutesti antoi hyvän tekosyyn lähteä Nauvoon. Reissu oli todella onnistunut ja mukava. Testin läpäisi puolet osallistujista, ja oli toki mukava kuulua läpäisseiden joukkoon, vaikka kyseessä oli lähinnä lomamatka. Lauttamatkakin sujui hyvin eli jonoja ei ollut liikaa ja ajettiin suoraan lautalle eikä odottamista tullut.