RoniRoni on keskikokoinen villakoira, ja viralliselta nimeltään WOOLLY BOHEMIA'S RONALD MC DONALD.

Roni Koiranetissä.

Roni on erittäin vauhdikas ja motoriikaltaan taitava koira. Lelu suussa juokseminen on parasta, mitä Roni tietää. Roni on kontaktinhaluinen, tukeutuu vahvasti ohjaajaan ja sitä myöden paineistuu helposti. Meille on ollut kunnia päästä Kuusiston Tiinan treeneihin. Valitsen tarkasti, kenen koulutuksiin menemme ja olen onnellinen, että valinnat ovat olleet onnistuneita.


Roni on tehnyt pohjia rallytokoon ja tokoon, doboilut, aloittanut nose workin ja käynyt kahden kerhon agilityn alkeiskurssin. Toisessa opetelimme esteitä ja toisessa ohjaustekniikoita.

Teemu on treenailut Ronin kanssa erilaisia kontakti- ja nopeuspelejä.


Roni oli Winnovan hajukoirakoulutuksen testissä ja läpäisi testin.Valitettavasti aika ei riitä kolmen koiran tavoitteelliseen treenaukseen, mutta päätämme lajin, kun Nova jää eläkkeelle.

Ronille löytyi täydellinen kurssi keväälle 2017 eli Agility Start -kurssi, jossa agilitityn perustaitoja opetellaan operantista. Juuri oikea kurssi Ronille. Haluan kiittää tälläkin sivulla kärsivällistä agi-kouluttajaa Mirvaa.


Roni on myös täydellinen koira koulutustaitojen opetteluun. Älykäs, innokas ja tarkka siitä, että koulutus on oikeaoppista.

Terveystulokset

Lonkat C/C
Kyynäreet 0/0
Polvet 0/0

Sydän: terve
Silmät: terveet, ei löydöksiä


Luonnetesti


Roni Koiranetissä.