keskiviikko 26. helmikuuta 2020

Duo vauhdissa


Timi ja Nemo musisoivat yhdessä.


Teemu vietti keskiviikkona syntymäpäiviä hiukan myöhässä. Sai joululahjaksi rahaa pakohuonetta varten ja pääsi siis nyt käyttämään rahat. Vedenalainen Turku olikin tosi kiva huone!!



Kirjat tulivat tiistai iltapäivällä ja ruokapöytä on nyt pois käytöstä. Kolme laatikkoa sain tosin jo järkevään säilytyspaikkaan. Vein eilisellä Turun reissulta muutaman kirjan matkan varrelle, ja alan nyt käymään läpi ilmaiskirjoja. Pitää myös selvitellä halvin tapa postittaa kirjat.

Kirja on hienon näköinen, yksi työkaverin näkemä taittovirhe löytyy, muutama itse ottamani kuva on laadullisesti huono (sen toki tiesinkin), mutta muutama aukeama on upea.

Kirjassa on puutteita ja jos teen toisen painoksen joskus, minulla on jo lista puutteista. Mutta urakka on ohi ja korjailu on sitten jälkeen päin helppoa. Toivon, että isoja asiavirheitä olisi paljon.

Maksoin painolaskun tänään, ja tilille jäi 34 euroa, onneksi kukkarossa on enemmän rahaa kun nostin maanantaina S-tilin melkein tyhjäksi.  Teemullekin jäi vielä rahaa, vaikka käyttikin osan joululahjarahoista eilen.