sunnuntai 12. toukokuuta 2019

Toiminnan viikko





Sunnuntaina kävelin Mäkilammilla kunnon lenkin, eli en enää vältellyt jyrkkiä nousuja. Marvin pääsi uimaan, ja uinkin jo kunnolla. Uiminen väsyttää Marvininkin. 



Uskomatonta, miten paljon oma huono olo vaikutti koiriin. Nova ei tuntunut haistavan mitään, mutta nyt on kahtena päivänä tehnyt hyvää työtä erilaisissa etsinnössä.
Marvinin sähläsi kymmenkertaisesti sen, mitä normisti. Nyt toimii vauhdikkaasti, mutta pystyy etsimään ja tänään ilmaisi taas hyvin.









Roni oli ensimmäistä kertaa ryhmäpaikalla rallyssa. Vähän epäilytti, riittääkö taso omatoimitreeniryhmään ja lisäksi epäilin ryhmän myöhäistä alkamisaikaa. Itse asiassa kumpikin asia on oikeastaan parempi vaihtoehto kuin uskoinkaan. Roni opetteli uusien kylttien mukaisia asioita kunnolla, eli tekee seisomisen ja kiertämisen käskystä, ei palkan perässä. Lisäksi menimme muutaman kyltin pätkiä, niin että palkkapurkki oli odottamassa radan varrella.





Keskiviikkona oli Vainuvoiman treenit ja aiheena ajoneuvot. Häiriönä hevoset.







Video





Toiminnallinen viikko päättyi tähän eli Marvinilta poistettiin munat. Ikää on jo 8.5 eli lähiaikoina eturauhasvaivojen riski on suuri.