lauantai 27. lokakuuta 2018

Epävirallinen hajutesti

Roni ja Teemu osallistuivat tänään nose workin epiksiin eli epäviralliseen hajutestiin. Huikea suoritus eli nopea löytö ja hieno ilmaisu. Eivät valitettavasti voi osallistua viralliseen testiin kuukauden päästä jääviyssyystä.

Epikset sujuivat hyvin, ja pystyn kehittämään järjestelyjä nyt saadun kokemuksen perusteella, joten virallinen testi sujui taas piirun verran paremmin.

Roni täytti tänään viisi vuotta ja sai ilmeisesti ajokortin. Lämpötila oli siis lähellä nollaa, Roni oli palellut häkissä, joten pääsi lämmittelemään penkille. Olivat tosin kävelleet kolmen kilometrin lenkinkin.
Meillä näppis ja hiiri ovat Halloween-tunnelmissa.




Tapahtuman tiedot

Forssan palveluskoirat ry järjestää lauantaina 27.10.2018 kello 12.00 alkaen Forssan Palveluskoirien hallilla (Puutarhakatu 7, 30420 Forssa) epävirallisen hajutestin.

Testaaja: Marika Mäntylä 

Ilmoittautumiset: 23.10.2018 mennessä marika.mantyla@lhkk.fi 
Osallistumismaksu: palveluskoirien jäsenet 6 euroa, ei jäsenet 8 euroa
Maksu maksetaan tilille FI16 5025 0240 0960 24/mölli-hajutesti

Testi on avoin kaikenkarvaisille koirille, eikä omistajan tarvitse olla NWF-jäsen. Koiran rokotustodistus tarkastetaan paikan päällä. Samassa paikassa pidetään virallinen hajutesti lauantaina 24.11.2018. 
Tule testaamaan koirasi taso rentoon ja kannustavaan tapahtumaan!


Forssassa oli myös Metsästyskoiraviikonlopun tapahtuma: https://web.facebook.com/events/311677106265132/

Tapahtuma on ollut ilmeisesti onnistunut ja tähän saakka kennelkerho on mainostanut ja markkinoinut tapahtumiaan niin minimimäärän kuin vain mahdollista. Tuntui uskomattomalta, että tapahtumaa markkinoitiin ja vielä uskomattomalta, että tapahtumasta otettiin kuvia ja keskusteltiin Facessa osallistujien kanssa.  Uudet hallituksen jäsenet ovat selvästi vieneet kerhon nykyaikaan. Olen aika lailla ällikällä päähän lyöty.