sunnuntai 17. kesäkuuta 2018

Tuomarointeja Tampereella ja Inkoossa


Pirkanmaan nuuskuilla on uusi treeni- ja koeranta. Saivat paikan jo viime kesänä, mutta en tuomaroinut silloin Tampereella. Paikka on lähellä 9-tietä, mutta silti ranta on rauhallinen. Torstaina ei tuullut, joten olosuhteet olivat ihanteelliset. Kuulemma tuulella haastava paikka, kun tuuli nostattaa aallot tuolla sitten kunnolla. Treeniporukalla on tosin kova työ kantaa varusteet pitkää mäkeä pitkin ylös, Nuuskuilla oli tosi kivat pokaalit!

Viikonloppu kului Inkoossa. Action Dogs on saanut uudestaan luvan pitää kokeita ihanalla hiekkarannalla. Paikka on syrjässä, joten koirille riittää lenkkeilytystilaa ja omaa rauhaa. Kumpikin koe sujui mukavasti ja ilmapiiri on leppoisa. Ohituksia tuli paljon, sillä rannalla ei ole varsinaista kiinnekohtaa ja toisella reunustalla on puita ja kaisloja. Sunnnuntaina valmistui myös uusi valio. Onnea Tilda! Rentoa chillailua kokeen jälkeen.
Yövyimme tuttuun tapaan Mustiolla ja kävimme illalla uittamassa koiria. Marvin ja Tirku leikkivät keskenäään ja pallolla varmaan tunnin.


Oxbergissä kunnon juoksutuslenkki.
 ja ruokaa!

Iltalenkki jatkui Mustion linnan mailla.