perjantai 2. maaliskuuta 2018

Ientulehdus ja esseileilyä

Perjantai ei ollut mukava päivä ainakaan aamulla, sillä minulla on hammaslääkäri. Särky alkoi jo monta viikkoa sitten, mutta en vain halunnut tilata aikaa. Teemulla oli tänään oikomishoitoon liittyvä hampaanpoisto ja tilasin ajan mahdollisimman lähelle Teemun aikaa.

Kyseessä oli ientulehdus, ja nyt purskulen kamalaa mönjää pari viikkoa. Ja muistan taas käyttää hammaslankaa...

Hiukan yllättäen aloin lukea ns. huhtikuun esseen materiaaleja. Kaikkea ei saanut artikkelimuodossa, vaan haen kaksi kirjaa kirjastosta. Sain kuitenkin luettua kaksi artikkelia läpi ja tehtyä niiden avulla esseetä alkuun. Lukemista kertyi jo nyt 150 sivua, joten ihan helpolla ei näitä tehtäviä tehdä.

On kuitenkin lohduttavaa huomata, että asiat alkavat olla tuttuja ja toistua. Nopeuttaa lukemista, kun tietää valtaosan asioita valmiiksi.

Rallytokokisoihin tulee säännöllisesti uusia ilmoittautumisia, mutta totuus on että suurin ryntäys oli ensimmäisenä ilmoittautumispäivänä ja koe ei varmaan tule täyteen. Tälläkin määrällä jää kivasti voittoa ja erityisen iloinen olen siitä, että omia jäseniä on kisaamassa kunnon kaarti.

Hajutesti on herättännyt paljon kiinnostusta. Ilmoittautumisaika on hiukkasen kinkkinen asia, sillä en tajunnut laittaa ilmoittautumisaikaa kaavakkeeseen ja sitä ei erikseen kysytty eikä muissa tänä vuonna olevissa testeissä sitä ollut. Laitoimme kuitenkin omiin ilmoitukseen ilmoittautumisajan, ja se alkaa heti, kun rallytokon ilmo loppuun. Olen taiteillut asian kanssa, joskin hyväksyin komeasti liian aikaisin tulleen ilmoittautumisen ja koitin virkuttaakin hajutestiläisen....