maanantai 19. helmikuuta 2018

Rakvere ja Jyväskylä odottaa

Viikko alkoi mukavissa merkeissä, sillä sain tiedon, että minut on valittu Nose work -yhdistyksen koulututusohjaajakurssille Jyväskylään! Lisäksi Eläinkoulutuskeskuksen koulutuksessa tuttu Anna on tulossa myös ja menemme samalla kyydillä.

https://www.noseworkfinland.com/tapahtuma/koulutusohjaajakoulutus-24-25-3-2018-jyvaskyla/

Minulla oli aamulla kehityskeskustelu ja sain tietää kesäloman ajan tai oikeastaan ajan, jolloin päivystän kesäopetusta ajatellen. Varasin saman tien kesälomamatkan Viron Rakvereen.

Kesäpäivystys - Teemun partioleiri - omat vepetuomaroinnit = ajan löytäminen vaikeaa. Lähtöjä ei ole päivittäin ja kaikissa lähdöissä ei ole kuljetusta Humppilasta Helsingin satamaan.

Pilvenmäen näyttely jää reissun alle, mutta saan palveluskoirien talkoopisteet täyteen rallytoko-kokeen vastaavana toimimisesta ja hajutestin järjestämisestä. Olen jo osallistunut rallyepisten järjestämiseen kahden luokan sihteerinä ja koulutin syksyllä nosea, joten kouluttajana pisteitä ei tarvitse kerätä yhtä paljon kuin muiden. Kennelkerholla ei ole talkoopisteitä, mutta nykyään talkoolaisia kerätään jaoston vetäjien kautta. Vepessä on käytetty nelisen vuotta minun venettäni treeneissä ja kuudessa kokeessa, olen tuomaroinnut nyt neljät kokeet ilmaiseksi ja aikaisempia vuosina ainakin saman verran sekä tehnyt lehteä kuusi vuotta. Jos ei riitä talkoiluksi, niin sitten ei riitä.

Varasin Spa-hotellin ja hotelli on ihan linnan raunioiden vieressä.Sunnuntai vierähti sotelin esivalinnan kanssa ja Itslearningin parissa.