keskiviikko 6. joulukuuta 2017

Joulukuu alkoi


Ahersin marraskuun lopussa Eläinkoulutuskeskuksen lopputyötä alkuun ja itse asiassa aika pitkälle valmiiksikin.


Olen ollut siinä uskossa, että julkaisin vuosi sitten tehdyn rotuesseen blogissa, mutta ilmeisesti en sitten julkaissutkaan. Esseetä ei löytynyt sähköisessä muodossa, mutta tuloste löytyi.


Kiinnostavin lienee sisällysluettelo. Kuvasta tuli näemmä Star Wars -henkinen.


 Tuloste on selvästikin oikolukuversio....


Lauantai

Koti siivottu, jouluvalot laitettu paikoilleen, Eläinkoulutuskeskuksen esseen valmis (jollei tule korjattavaa) ja joulukuun S2-esseetä sain kirjoitettua sivun verran. Onneksi kaikki lähdekirjat ovat jo tuttuja ja esseekin on muita lyhyempi. Yhdeksän sivua pitäisi vielä tuottaa tekstiä kielitaidoin arvioinnista.

Onneksi vuotta on vielä jäljellä 29 päivää. Tosin tähtäin on aloittaa täydellinen joululoma 22.12.2017 kello 14.00. Tarkoitus oli mennä museorautatielle tänään, mutta esseet ja 22.12. toive veivät voiton.

Teemulla oli pikkujoulut koululla. Sai suklaajoulupukin. Viime vuonna sai teippirullan...

Itsenäisyyspäivä

Olisi varmaan ollut järkevämpää ja soveliaampaa juhlia satavuotiasta Suomea kunnolla, mutta sain koko päivän menemään esseiden parissa. Sain tiistaina palautteet Eläinkoulutuskeskuksen esseestä ja ahersin lisäyksien parissa itsenäisyyspäivänä. Sain kuin sainkin palautettua työn ajoissa ja vieläpä ennen joululoman alkua. Aikaakin jäi vielä kunnolla.

Lisäksi arvioin muutamia yksittäisiä suoritteita ja sain annettua lisää arvosanoja.

S2-esseen aiheena on arviointi. Jostain syystä tähän aiheeseen en saa mitään innostusta aikaiseksi, mutta enää uupuisi kolme sivua tekstiä.