maanantai 23. lokakuuta 2017

Syysloma


Olimme alkuviikosta Tukholmassa. Aurinko paistoi, lämpöä oli 15 astetta ja Tukholma on ihana kaupunki. Totuus on kuitenkin se, että päivä Tukholmassa on rankka kokemus, jalat ihan muusina. Kävimme kuitenkin kaupunkia kunnolla läpi ja kokemus oli Teemulle tärkeä.


 Ostimme gamlastanin uinujan.

 Scifi-kirjakauppaan upposi melkein kaksisataa euroa, mutta sain samalla ostettua jo joululahjoja.


Tiistai meni aika lailla toipuessa ja keskiviikkona urakoin Eläinkoulutuskeskuksen Moodletehtävät kuntoon. Torstaina kirjoitin ja koostin vihdoin viimein Sporttirakin seuraavan jutun kuntoon. Aiheena siis JUN-luokka.

Perjantaina vaihdatin kesärenkaat talvirenkasiin, Marvin pääsi mukaan. Marvin auttoi renkaiden vaihdossa tai ainakin testasi, toimiiko nenä kumin hajussa. Hyvin toimi! Maailma on erilainen nose workkaajan silmissä.

Taisikin olla hyvä päivä renkaiden vaihtoon, sillä vielä kymmenen aikaan oli pari astetta pakkasta. Muuten ilma oli ihanan aurinkoinen, joten kävimme kahden tunnin lenkilläKoska kesärenkaat olivat valmiiksi autoon pakattuina, niin hyödynsin niitä nose work -kurssilla.

 Varsinaisena aiheena oli ilmaisu.Urakoin lauantaina S2-opintojen esseen kuntoon.Olimme sunnuntaina paljussa. Oli kyllä kivaa!