keskiviikko 21. kesäkuuta 2017

Vesipelastusta taas!

Keskiviikkona 21.6. oli Marvinin neljännet tämän kesän treenit. Käymme heinäkuun lopussa järjestettäviä kokeita läpi ja hankin kolmannen poijun. Toki se pitää vielä täyttää ja koota. Keskiviikkoryhmä hoitaa sunnuntain kokeet ja kävimme treenien alussa toimenkuvia läpi. Toimihenkilöitä on riittävästi ja varaakin on, jos joku sairastuu yms.
Päivällä ukkosti, mutta illalla sää oli aurinkoinen ja sateilta vältyttiin. Paikalla oli seitsemän treenaajaa ja mielestäni kaikille jäi tarpeeksi aikaa treenata haluamiaan asioita ja juuri niin  kauan kuin halusivat. Treeneihin meni kolme tuntia, ja ehdimme käydä koe- ja varusteasiat läpi alussa ja vähän lopussakin.

Marvin teki esineiden luovutuksia veneeseen ja mälvää edelleen loppuvaiheessa. Koitan keksiä jonkin ratkaisun ongelmaan.

Toisella kierroksella opetin kiertämään minua. Kiertää maalla todella hyvin, mutta nyt arpoo kiertämisen ja kääntymisen välillä. Pitäisi löytää aikaa opettaa urakkamaisesti ongelmakohtia, mutta kesälomasta huolimatta tuntuu ettei aikaa ole siihen, että kävisin treenien ja kokeiden lisäksi uimassa Marvinin kanssa.

Paikalla oli nuoria koiria, joille voi kaiken aloittaa alusta pitäen järkevästi eli valjailla pelastamisesta ja kiertävät alusta alkaen.