torstai 8. kesäkuuta 2017

Marvin aloitti vesipelastuskauden

Marvin aloitti maanantaina vesipelastuskauden. Meni kyllä innolla rantaan, mutta ei tuntunut tajuavan, että ollaan treeneissä. Voittajan veneen haun sentään muisti, mutta pelastusrenkaan ohut naru ei ollut mieluinen. Pakko alkaa treenailla ohuilla naruilla kotona. Asia ei ole tullut mieleenkään, sillä viime kesänä renkaan kanssa ei ollut ongelmia. Saattoi tosin sekoittaa liikkeitä eikä tajunnut, että nyt ollaan treeneissä.

Onneksi keskiviikkona koira oli jo paremmin kartalla eli tajusi, että ollaan vepetreeneissä. Muutama koira juoksi rantaa pitkin, kun linjat olivat vinot. Tästä oppineeni aloitin Marvinin kanssa treenaamaan vinoja linjoja erillisenä asiana. Eli en vielä aloittanut varsinaisesti mitään liikettä vaan Marvin sai hakea palloa veneestä ja vene oli aina eri suuntaan vinossa.

Toisena asiana korjailin renkaan otetta eli opetteli ottamaan suht keskeltä köyttä kiinni. Meillä on renkaassa hiukan liian ohut köysi, täytyy korjata se, mutta nyt on hyvä treenata suutuntumaa eri paksuisilla köysillä.

Kesä on toden teolla alkanut, sillä sain ensimmäisen tuomarointikoekirjeen. Lisäksi sain kutsun vierastreeneihin Lohjalle. Olisi kiva käydä katsomassa, miten siellä suunnalla treenataan.