sunnuntai 25. kesäkuuta 2017

Juhannus


Auto oli korjattava torstaina ja onneksi lasku on inhimillinen. Sain kesäkuun tilin ja lomarahojen ansiosta luottokorttimaksut nollille, ja vielä jäikin mukavasti käyttörahaa. Asuntolainaa on jäljellä enää alle 9 000 euroa eli ei paha summa. Urakoin lauantaina Eläinkoulutuskeskuksen työn kuntoon ja palautin. Ohjaajalta siis tuli vielä korjauspyyntöjä eli muokkasin työtä. Osa oli onneksi ihan deletointia ja osin piti perustella paremmin. Ilmoitin myös Ronin Raisioon hajutestiin. Pitänee treenata...! Onneksi elokuuhun on aikaa. Aloitin myös Kennelkerhon lehden tekemisen. Lehdellä ei toki ole vielä kiirettä, mutta teen kesällä niin paljon kuin suinkin pystyn.

Pikke on ollut meillä muutaman päivän hoidossa. Pallot ja luut jemmataan, toisaalta Pikke omii Teemun itselleen.Kätken pallon äkkiä!

 

Hui! Pikke tuli, luu turvaan.Missä olisi hyvä kätkö?
Täällä!
Kätketty!

Haa! Näin kätköpaikan.Arvaas mitä? Näin, minne kätkit luun. Käyn hakemassa sen.Täältä tullaan luukätkö!

Kävimme perjantaina kunnon lenkillä Valijärven maastoissa ja toki Marvin pääsi koirarannalle uimaankin. Vesi on kyllä tajuttoman alhaalla, rantaviiva on vetäytynyt melkein metrin.Kiertämistä on toki tehty talvella maalla, mutta keskiviikkona Marvin arpoi aika lailla kiertämisen ja hukkuvan edessä kääntymisen välillä. Nyt kiersi joka kerta! Vesi oli hiukkasen kylmää, mutta en varustautunut veteen menoon, sillä oletin joutuvani uimaan, nyt pystyikin kahlaamaan. Lisäksi tein muutamia eteen lähetyksiä.


Kotona kaikkien kanssa nose workia laatikoilla ja tiiliskivillä. Marvin toimi erinomaisesti, kahdet viralliset vepetreenit ja hiukan aivotyötä tänään auttavat siihen, ettei kiihdy liikaa. Nova on vaihtanut itse istumisen maahanmenoksi. Roni on mennyt aina hyvin maahan, mutta maahan meno on ollut hajulähdettä tärkempää. Vaikkei tassulla koskettaminen ole järkevää, Ronin suhteen kuitenkin ihan hyvä asia.

 Tiiliskivillä treenaamista

Juhannusherkut!Keskustakävely ja kurkkasimme Telakone-areena. Hieno on!


Lauantaina kävin kunnon lenkillä Kuumassa ja toki Marvin pääsi uimaankin.

Kotona teimme taas laatikkotreeniä ja Marvin on mahtava! Ronikin alkaa toimia hyvin. Nova jumittui häiriöihin eli oli kiinnostunut Kennelrehun laatikoista, joissa oli varmasti hyvät hajut. Koirat saivat myös etsiä broiskut pihalta eli vahvistan etsimistä.

Tein Marvinin kanssa kiertotreeniä ilman esinettä suussa ja köysi suussa.

Sunnuntain ohjelma oli aika lailla samanlainen. Kunnon lenkki ja uimareissu!