maanantai 15. toukokuuta 2017

Reformia ja muuta
Fai pääsi lehteen, asiasisältö ei toki ole kiva, mutta juttu on hyvin kirjoitettu, kertoo nykytilasta mutta lupailee parempaa. Tosin meillä on tiistaina ensimmäinen reformikoulutus ja eipä tulevaisuus näytä valoisalta.

Tämä viikko on töiden osalta kiireinen ja stressaava, sillä 15.5. mennessä pitää laittaa paljon arvosanoja. Samaa sotkuun osui Eläinkoulutuskeskuksen Moodle-tehtävien viimeistely. Olen toki tehnyt jo kaikki, mutta olisi vielä mahdollisuus hienosäätää tehtäviä. Sain Oppsy 1 käytännön koulutuksesta arvioinnit ja arvioinnit olivat parempia kuin odotin. Siksi en kehtaisi jättää Oppsy1 teoriaosuutta viimeistelemättä. Toisaalta räntää tai sohjoa on satanut päivittäin, joten ulkoilu ei olisi inspannut muutenkaan.En voi kieltää, ettenkö olisi ollut perjantaina enemmän kuin uupunut. Tosin päivää piristi Editan kirje eli tekijänoikeusmaksuja taas tulossa. Luulin, että saan muutaman satasen, mutta rahaa onkin tulossa melkein 1 500 euroa. Ihanaa! Jossain kouluissa ostetaan vielä oppikirjoja.

Lauantaina nukuin melkein yhteentoista ja tein töitä muutaman tunnin. Iltapäivällä kävimme kunnon lenkillä ja Marvin pääsi uimaankin. Taisi olla neljäs kerta tänä keväänä.


Ilmeisesti uiminen, hiekkakuopalla juokseminen ja sen jälkeen kunnon metsälenkki ja kotona tehty pieni treeni väsyttää energisenkin koiran.Alan hiljalleen miettiä Eläinkoulutuskeskuksen moduli kakkosen lopputyön tekemistä. Löysin Mervin blogin: http://hirmumyrsky.fi/  Blogissa on paljon mielenkiintoista asiaa!


Sunnuntaina oli hieno ilma ja kävimme Loimaalla hallilla treenaamassa. Viimeinen hallikäynti kevään tai kesän osalta. Kuvat ovat valtavan huonoja, sillä otimme kuvat minun puhelimeni kameralla.

Tein Marvinin kanssa seuraamisia, luoksetuloja, liikkestä maahanmenoja. Marvin on nykyään aivan ihana!

Tein Marvinin kanssa kolmen esteen rataa. Haluan tehdä ohjausjuttuja vepeä ajatellen. Marvin ohjautuu kyllä hyvin.
Teemu treenasi Ronin kanssa aksaa.Roni tarjoaa hyvin esteitä ja irtoaa ongelmitta.


Lämpötila kohosi 18 asteeseen ja kaikki nauttivat.