maanantai 8. toukokuuta 2017

Kevät!

Perjantai oli monella tapaa huippu päivä. Sain vähän yllättäen sijaispyynnön S2-opetukseen ja pienellä tuntien siirrolla sijaisuuden vastaanottaminen onnistui. Ryhmä oli pyytänyt koko päiväksi kieliopin kertausta ja sanaston kertailua. Tuntui hurjalta käydä kuusi tuntia kielioppia läpi, mutta päivä sujui hyvin ja oli huikeaa tajuta, miten paljon kieltä voi oppia neljässä kuukaudessa. Toki työviikkoon osui muutakin onnistumista, lähihoitajilta on tullut mukavaa palautetta äidinkielen tunneista.

Perjantaina ja viikonloppuna oli myös lämmintä! Kaksi RAK16-opiskelijaa kävi pesemässä meillä ikkunat.

Perjantaina koin myös iloisen yllätyksen, eli Eläinkoulutuskeskus mainosti blogiani!! Selvä kävijäpiikki.



Viikonlopuksi ei ollut mitään menoa, joten nautimme perjantai-iltana ja lauantaina kiireettömästä ajasta kotona. Marvin pääsi kahtena päivänä uimaan ja ihan remmilenkille. Teemulla oli partioparaati sunnuntaina ja vein pojat Jokioisille. Koirat saivat 1,5 tunnin juoksulenkin Elonkierrossa.




Näkymää Näsinneulausta. Partiolaiset pääsivät SuperSparkkiin ja Särkäniemeen paraatin jälkeen. Kuva: Juho Lautaoja


Löysin kirjastosta Sheldonin kirjoihin perustuvia toisen kirjailijan kirjoja. Eilisen varjossa on Tracy  ja Jeff  Jos huominen tulee -kirjasta. Kyseinen kirja on ensimmäinen Sheldonin kirja, minkä olen lukenut. Nuori Marika ihastui Sheldonin kirjoihin juuri tuon kirjan myötä. Pelotti lukea toisen kirjailijan jatkotarina. Pelko oli kuitenkin turha, sillä kirja oli aidosti hyvä. Hienosti tuotu esille EU:n köyhiä maita ja ympäristönäkökulmaa.