maanantai 1. toukokuuta 2017

Vappu

Huhtikuun lopussa sain tiedon veronpalautuksista, ja saan takaisin 1300 euroa. Tein toki vielä ilmoituksen matkavähennyksistä, joten summa nousee vielä vähän. Hieno homma, sillä olen joutunut turvautumaan nyt luottokorttiin. Kiva tietää, että saan talouden tasapainoon loppuvuodesta.

Kävimme katsomassa Guardians of the Galaxyn. Hyvä elokuva!Teemu on intoutunut taittelemaan ilmapallokoiria.Olin aamuvuorossa pakkaamassa miljoonaa munkkia Jokioisten Leivässä. Partio sai työpäivästä mukavan summan. Kuulostaa varmaan hassulta, mutta päivä oli tosi kiva!

Lunta on satanut koko ilta, kuvan ottamisen jälkeen lumikerros kasvoi melkein viidellä sentillä.

Söin töissä vappubrunssin ja sorruin vielä lauantainakin munkkeihin. Oli pakko ottaa uusi täsmäaloitus syömiseen.


Teimme kunnon metsälenkin talvisessa säässä.

Lenkki oli sen verran pitkä, että koirat väsyivät kunnolla.Maanantaina urakoin lähihoitajien kurssin materiaaleja kuntoon ja jatkoin hiukan Eläinkoulutuskeskuksen lopputyötä. Kevät saapui toukokuun myötä. Metsässä vierähti tovi jos toinenkin ja pihalla olosta nautimme ainakin saman verran.


Koirat kerjäävät nakkia ja kani tuoretta ruohoa. Erehdyin antamaan pari ruohonkortta ja nyt pihalla on liikkumiskielto, jollei tuoretta ruohoa löydy. Koirien kerjääminen on lähinnä tuijottelua, kani tömistelee ja heittelee oksia.