perjantai 31. maaliskuuta 2017

Ilmaisukurssi 3. kerta/Toinen tapaaminen Moonan kanssaIlmaisukurssin viimeinen kerta on takana. Olimme satulahuoneissa etsinnöissä ja teimme erillisiä ilmaisutreenejä aulassa. Marvin kävi kuumana: ei malttanut laittaa persettä maahan, vaan takamus jäi maahanmenoissa ylös. Testasin ulkona, että menee kunnolla maahan, eli kyse ei ollut fyysisestä ongelmasta. Aulatilassa oli rasioita ensin lattialla ja sitten seinillä. Vauhdikkuudesta huolimatta ilmaisut sujuivat hyvin, kunhan olin tarkkana, että laskeutuu kunnolla maahan.


Teimme etsintöjä satulahuoneissa ja Marvin löysi kaikki piilot, mutta lähti hajulta etsimään uusia kohteita. Palasi kyllä lopuksi alkuperäiselle hajulle. Etsiminen on niin kivaa!!! Toisella kierroksella piilot olivat rasioita, ja Marvin ilmaisi ne heti, kun itse näin, missä piilo on. Sinänsä hassua, että olin selin minuun päin. Etsimisvaiheessa ei ota ohjeita minulta, ilmaisussa kuitenkin ottaa.

Sain ohjeeksi, että seuraavaksi toimintaani kuvataan ja koitan keksiä, miten toimin, kun näen löydön. Lisäksi oli juttua etäpalkitsemislaitteesta.

Kurssi loppui nyt, mutta jatkamme kerran kuukaudessa yhteistreeneillä. En ehtinyt seurata muiden tekemisiä yhtään, vaan juoksutin Marvinia ulkona.

Kiitos kaikille kurssista!


Tapasin ennen kurssia Moonan toisen kerran. Kertasimme kosketuskeppiä ja aloitimme hajustettuun purkkiin koskemisen. Koulutus eteni täysin kriteerisuunnitelman mukaan ja Moona keskittyi minuun. Tosin en tiedä, miksi käteni on oudossa paikassa kuvassa....