tiistai 28. maaliskuuta 2017

Agility Start -kurssi, kotitehtävät ja toinen kerta

Ensimmäisellä kerralla saimme monisteen, jonka mukaan teemme kotitehtäviä.Olen ollut tosi kiireinen ja toisaalta Teemu on ollut ihan kamalassa taudissa, ja itse olin viikonlopun samassa taudissa. Pääsin kotitehtävien pariin vasta sunnuntaina.

1. Alustatreeniä jatkettu. Sisällä toimii kuin unelma. Matkaa ei saada tuota viittä metriä, kun huoneet ovat niin pieniä. Kokeilin ulkona ja siellä menee vielä aikaa, että saadaan matkaa kasvatettua. Mutta osaa asian, jatkan toki yleistämistä.

2. Rauhoittumismatto/taikamatto
Saimme tosiaan kurssilta taikamatot, ja teimme taikoja sunnuntaina. Toimi kuin junan vessa. Homma hallussa. Tuttu kertoikin, että koira oli yleistänyt asian Palveluskoirien kurssilla takin valkoiseen vuoreen eli kokee kaikki valkoiset tekstiilit taikamatoiksi. Kouluttaja kertoi, että kisoissa numerolappu toimii samalla tavalla.

3. Kohteen kiertäminen
Meillä on taakkana kierrosta vähän eri tavalla tehty kiertoharjoitus. Harjoittelun Eläinkoulutuskeskuksen tehtäviä varten erilaista kiertoa, ja nyt on tärkeämpää saada se toiminto kuntoon ja hyvä arvosana käytännön koulutuksesta/Moodle-työskentelystä.
Saimme tosi havainnollistavan piirroksen, miksi kierrosta kannattaa treenata.

Sain kuitenkin aikaiseksi muutaman tiukan kierroksen. Kun ehdin ja voin panostaa tiukkaan kiertoon, uskon, että homma etenee nopeasti.

Muuta:

Kokeilin pihalla kolmen pallon leikkiä ja sujui hyvin, kun en pitänyt pannasta kiinni. Roni on tottunut juoksemaan frisbeen perässä. Marvin rakasti leikkiä!!

Monisteen tehtävien lisäksi kupille lähettämistä. Sitä olemme onneksi tehneet ennenkin:


Varsinaisissa koulutuksissa aiheena keinu, putki ja kierrot. Toki taikamatto oli käytössä ja taukokäytöstäkin harjoiteltiin. Roni on rauhallinen, seesteinen ja nautti tekemistä. Roni menee odotusajalla mieluusti matolle ja tarjoaa maahanmenoa.Olen tosi onnellinen, että ilmoittauduin kurssille! Teemu oli lenkkeilyttänyt Novan.