lauantai 11. helmikuuta 2017

Ei Supernova vaan supernoro

Teemu meni illalla kaverinsa luokse yökylään. Onneksi en vain jättänyt pihalle vaan menin sisälle juttelemaan. Teemu meni vessaan ja oksensi kunnolla. Ei sitten jäänyt yökylään.

Tänään olisi ollut Palveluskoirien vuosikokous ja tutustumiskäynti, mutta en viitsi mennä tarttumaan muita. Olen siis itse periaatteessa kunnossa, tosin valtavan väsynyt ja lihaskipuinen. Mutta jos noro on tarttumassa minuun, en halua tartuttaa sitä eteenpäin. Harmittaa vaan, kun palveluskoirilla oli niin kiva idea tutustumiskäynnissä ja hallin tulevaisuus kiinnostaa. Toisaalta minulla on sama matka Loimaalle, eli itselläni ei ole hätää, on päätös mikä vain. Mutta olisi kiva, jos Forssassa oli kunnon kokoinen lämmin halli.

Rallytoko
Rallytokon piirinmestaruuksiin halutaan jatkuvuutta. Forssassa ainakin Pussikoirat ottavat järjestämisvastuun ja palveluskoirilla asia on mietintämyssyssä. Lämmin halli mahdollistaisi kisojen järjestämisen talvella. Kennelkerho ei ole ainakaan aikaisemmin tykännyt piirinmestaruuksista tuon tyylisissä lajeissa edes osallistumismielessä, joten en usko, että ottavat järjestelyvuoroa. Laitoin tosin eteenpäin viestin. Pussikoirilla on ensi kesänä Ypäjällä isot rallytokokisat, mutta sitä ei voi ottaa piirinmestaruuskisoiksi, kun on väärällä puolella rajaa.

Vepe
Vesipelastuksen koetoimikunta on päättänyt järjestää VEPE palkintotuomarikurssin ensi kesänä. Kurssin järjestää newfoundlandinkoirayhdistys ja suunniteltu ajankohta on 17.-18.6. Paikkana on Turun seutu. Kurssin johtajana on Jyrki.

Nose work
Hajuerottelua kaikkien kanssa. Otin vihdoin viimein laventelin käyttöön. Uuden hajun lisääminen sujui helposti. Lauta on tosi hyvä, vanhat purkit ovat hiukan liian pieniä tuohon, mutta eivät lentäneet edes Marvinin kanssa.