sunnuntai 1. tammikuuta 2017

Vuoden ensimmäinen päivä

Otin uuden blogipohjan käyttöön, ja koitan kirjoittaa tänne lyhyempiä kokonaisuuksia, sillä Blogger toimii hyvin mobiililaitteilla. Tästä syystä julkaisuja kertyy paljon, vaikkei asiaa kovasti olisikaan. Blogia selvästikin luetaan, mutta ennen kaikkea kyseessä on oma päiväkirja eli muille kirjoittaminen ei ole pääasia. Mutta pyrin pitämään luettavuutta yllä jatkossa. Täytyy vielä tapella blogin aikojen kanssa, nyt nappaa ajan Pacific Standard Linestä.

Uusi vuosi kului rauhallisissa merkeissä. Kävin Elonkierrossa puolentoista tunnin mutalenkillä ja sen jälkeen koirat olivat tunnin verran pihalla ja loppu illan sisällä. Käytin kyllä pissalla iltasella, Novaa vähän jännitti mennä ulos ja tuli kiiruusti sisälle. Nova pelkää palovarottimen ääntä, mutta toisaalta ei pelkää hoitavan laserin loppupiippausta. Kukaan ei pelkää pauketta ja pakko antaa tunnusta humppilalaisille, ettei pauketta kuulunut ennen säädettyä aikaa ja toisaalta valtaosa raketeista ammuttiin vuoden vaihtuessa.

Ensimmäinen päivä alkoi mukavissa merkeissä eli rotuesseetä oli arvioitu 4.5. Yöllä oli pakkasta ja lenkin aikana alkoi sataa lunta. Kävimme Selkätieltä lähteviä polkuja läpi ristiin rastiin. Kumpikin päivä oli myös luiden syöntipäivä. Kaikkien hampaat näyttävät hyväkuntoisilta.



Aloitin heti tavoitteen mukaisen S2-tenttimateriaalien lukemisen. Urakoin kaksi lektiota läpi eli luin lektiot ja tein niistä muistiinpanot. Lisäksi luin Eläinkoulutuskeskuksen lähdekirjaa hiukan eteenpäin. Jostain syystä englannin kielinen tieteellinen teksti on hidaslukuista. Suurin hidaste on tosin liian pieni fontti. Ikänäköä on ilmeisesti alkanut ilmaantua tai sitten teksti on oikeasti liian pientä.

Teemu kertoi, että Bonesin uusin tuotantokausi on ilmestynyt juuri Netflixiin. Kauhea kiusaus katsoa!! Mutta en voi rikkoa lupausta samantien. Sain hillittyä sormeni, enkä ilmoittautunut ID-kurssille. Seuraava kiusaus tuli, kun kävin Miklaus-kotisivuilla. Upea jenkkiyhdistelmä suunnitelmissa!!